Main menu
Nincsenek események

Ilyen időbe senki nem akart eljönni velem... igy aztán egyedül gurultam egy kisebbet. Újra megállapítottam, hogy a krossz gumi nagyon jól viselkedik vizes aszfalton. És hogy terepen egyáltalán nem zavar az eső.

Úgy öltöztem fel, hogy felvettem a páncélokat - mert azok nagyon jól szigetelnek... Aztán arra felvettem a legesőállóbb cuccomat (kabát, nadrág). Arra a motoros eső szerkót. A csízmák közül az elvileg vizálló triálost, amit még indulás előtt bekentem egy víztaszító anyaggal...

Na, így jöhetett a túra. De pl. terepen nagyon hamar megállapítottam, hogy az utakon áll a víz, így igazából nem is mentem úton... A nagy fű is nagyon áztatónak tűnt, így azokat is kikerültem - maradt az erdő és az erdő mellett futó tűzvédelmi szántás. ;)

Itthon lecsekkeltem: a motoros esőruha az összes kritérikus helyen átázott... az alatta lévő cucc is nedvesedett, de ő még kitartott. Külön-külön kb. szart sem értek volna, de így együtt jól teljesítettek.

Mindenesetre azt megállapítottam, hogy a krossz bukóba, a szemüveg alatt nagyobb sebességnél bevágótó esőcseppek nagyot tudnak ütni.