Main menu
Nincsenek események

A két ünnep közt idén is megejtettük az év - számunkra - utolsó endurózását, mellyel megpróbáltunk méltóképpen búcsút venni a 2013-as évtől. Az enyhe időjárásnak köszönhetően - na meg annak, hogy egyre több a tökös endurós - több mint 65 fővel vágtunk neki az amúgy elég csekély távnak. Had emeljem ki az indulók közül Zoltánt, aki egy dög nehéz GS nyergében, első terepezésnek szánva indult a távon. Sajnos az első pár kilométerben annyit amortizált a motoron és az önbecsülésén, hogy inkább aszfalton folytatta az utat, de innen is üzenjük neki, hogy a mondással ellentétben higyje el nekünk, hogy erőltetni csak azt kell, ami amúgy nem megy!

Meg kell említenem Jannert, aki ismét egy csodás MZ nyergében teljesítette a távot és bizony idén mindent bevállalt, amit be lehetett... Szép volt! Még a végén magam is kedvet kapok a szocialista iper eme remekművére.

És végül, de nem utolsó sorban Sanyikát, aki egy hót országuti abronccsal szerelt Honda FBR125 nyergébe teljesítette a teljes távot.

Ja és ki ne hagyjuk a bálnák nyergében indulókat: Infantri és Rudo (AT 750), Kisti (XTZ660), Popohun (XTZ660 tenere) és végül de nem utolsósorban az egy szem nőt, aki indult és célbaért: Szivit. Ő egy DRZ400 nyergéből mosolygott ránk.

És persze köszönöm minden résztvevőnek a visszatérőknek és az újonnan érkezőknek is, hogy egész uton kulturáltan motoroztak és hogy jelelétükkel emlékezetessé tették számunkra ezt a napot.

BÚÉK fiúk!

Biker által készített képeket megtekintheted itt: https://picasaweb.google.com/turabiker/20131228HCCHO

Nagy Peti képet itt nézheted végig: facebook

Nem sokára elérhető a sportmotoron a kivonatos, szavazós változat itt!

A teljes videó - alig megvágva, csak türelmeseknek: