Main menu
Nincsenek események

Valahogy nem akar tél lenni... és mi ezt kezdjük megszokni.

Eddig minden hétvégén úgy váltunk el, hogy valószínűleg az idei télen ez az utolsó motorozásunk, mert a követekező pár hétre már durva hidegeket jósolnak az időjósok. Hát ez valahogy nem nagyon akaródszik nekik bejönni. Úgy, hogy kedves időjósok - a legjobb az lenne, ha csendbe maradnátok, nem kell tovább égetni magatokat. Az évszázad hidegét igértétek és igaz ugyan, hogy még nincs vége a télnek, de őszintén: kapjátok be! Sokan nekiálltunk a téli szervizelésnek és most kénytelenek vagyunk félkész motorokkal róni a határt, mert hallgattunk rátok.

Na, de nem szaporítom a szót - kitérnék a lényegre: ismét 15°C-t és napsütést jósoltak Arad környékére és 1mm-es csapadékot, ami legkésőbb 9-ig le is esik - hát persze, hogy önként és dalolva döltünk be a fent említett díszes társaság ismételten bizonyíthatóan alaptalan (de vajon miért is kapják a fizetésüket??) jóslatainak. Felpakoltunk, az esőruhát itthon hagytuk és irány a hegyvidék.

Az, hogy már Szegeden is csepergett kicsit - nem baj, majd eláll - hiszen keletebbre szinte semmit nem várható. Szerencsére lepakolás közben (bőven 10 után) már csak ímmel-ámmal esett, ellenben ezt napközben többször meg is ismételte nem is beszélve az esti zuhéról... és a jósok 1mm-re kb. olyan lehet mint a parkoló lányoknál a bemesélt 20 cm.

Szóval már régen találkoztunk ennyi sárral - még szerencse, hogy a társaság hangulata töretlen volt. Persze ami szárazon egy gáz és már el is felejtetted, az most néhol kemény félórás küzdelemmé dúzzatt. Sokat estünk, de tuti, hogy legalább ugyanannyiszor fel is keltünk. Köszönet a bajaiaknak, hogy ismét megtiszteltek minket társaságukkal és hogy bebizonyították, hogy 50 felett is van élet... ja és, hogy az endurózásnál a gumi nem számít... (Mondjuk ez utóbbit maximum ők hitték el ;))

Videó: