Main menu
Nincsenek események

"Mind minden évben, így idén is várunk minden kedves motorost egy évzáró közös terepgurulásra.

Reggel 9:20-ko Dabas-Sáritól indulunk onnan, ahonnan szoktunk... ha nem tudod, hogy honnan, akkor várakozz a templomnál és kapj el valakit, aki tudja. ;)
Aki tud az próbáljon meg már 9:00-kor ott lenni egy kis közös beszélgetésre - rád is számítunk! Így 9 és 9:20 között máris indulhat a dumaparti. Az időjárás függvényében hosszabb-rövidebb úton eljutunk a szüleimhez, ahol egy hirtelen összedobott közös ebéd után leköszönünk egymástól és ezennel terepezés szempontjából is lezártnak tekintjük majd a 2014-es évet."

 

Hát túl vagyunk rajta....

Köszönöm minden résztvevőnek, hogy végig kulturáltan viselkedett - öröm volt Önökkel motorozni Uraim!

Nem írok élménybeszámolót, inkább csak egy-két mozzanatot emelnék ki.

- Kurva hideg volt... és ennek ellenére sokan talpon jöttek le. A teljesség igénye nélkül: Szilvi (hangsúlyoznám, hogy ez nem csak a nevére, hanem a nemére is célzás...) és családja Orgoványról a DRZ-kkel (sufni tuning papír szélvédő-kézvédő kiegészítővel). Taro barátunk egy Yamaha XTZ1200 teneré nyergében Ausztriából érkezett... és a futam után még hazafelé is elindult... vajon megérkezett? Pajáék Miskolcról ékrzetek, Vince Bajáról... ej-ej... Örült a lelkem rátok nézve.

- Köszönném Tibinek (Érdről), hogy immár sokadjára próbál segíteni a nagy csapat levezetésébe (sárga láthatósági mellényben egy DR350-es nyergében). Tényleg teszi ezt önzetlenül és anélkül, hogy ezért bármit is kapna - Köszi Tibi! Nélküled a banda fele tuti elveszne.

- Köszönném Sanyikának (unoka tesó), hogy az terepre alkalmatlan kis CBF125-tel ismét eljött és ott segített, ahol tudott... nem beszélve az ebédnél nyújtott segítségről. És persze köszönöm, hogy a szüleim elviselnek minket, hogy midig finom kajával várnak. És tudom, hogy nem ingyen - de ennyi nekik is jár.

- Idén nagyon örültem, hogy eljöttek a Simsonosok is... Tök jó látni pl. a videón a KTM-ek közé beékelődött Simson száguldását a homokdünék közt. Jannernek köszönjük a barátnőjét... ;)

- Köszönjük a Quadosoknak, hogy emberi keretek közt gyilkolták csak a gépeiket, senkin nem gázoltak át. ;)

- És persze köszönöm Petinek, hogy elkísérte és segítette Tündének (első bálozó hölgy résztvevő) a táv teljesítését...

- Sadának, hogy példát mutatott a fiataloknak, hogy hogyan kell egy Suzuki DR800-as nyergében ülve tartani a tempót - isteni volt! Gratula!

- Rudónak meg dobjuk már össze egy kesztyűt, mert így a videót végig nézve is végig rázott a hideg, amikor a csupasz kézzel fogott kormányra néztem...

- És végül, de nem utolsó sorban.... köszönöm Jocinak, hogy immár másodszorra jött el elkészíteni a túra hivatalos videóját. Aminek az összevágását olyan rövid idő alatt végezte el, hogy többen el sem hiszik, hogy tőle származik.

Elkészült a hivatalos beszámoló videó is - köszönjuk Joci!

 

Köszönöm mind a 70 endurósnak, hogy megtisztelt minket a jelenlétével!

 

Képek a sportmotoron: http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/enduro/?dr=101374

Fejkamerás videó a sportmotoron: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/enduro/mi-otvenen-dabas-ladanybene-123263

Majd lesz normális videó is, de addig...

 

 

Több kép és videó a Facebokkon: https://www.facebook.com/takacsek.hu

 

Nagy Imre videói:

 

 

Hozzászólások   

0 #4 Tünde 2015-01-05 17:57
Végre én is szgéphez kerültem.... :)
Hűűű, mintha az Oscar-gála díjátadóján lennénk ;) Ezek szerint, nem csak bennem fogalmazódtak meg hasonló gondolatok, de mivel megfogalmazódtak, már leírom én is! :P

Taki, szeretném megköszönni a meghívást, és azt, hogy időt, s fáradtságot nem kímélve ;) lehetővé tetted számomra is a részvételt!!!
Hatalmas élmény volt ez a nap! Az már ,,csak,, hab volt a tortán, hogy ott lehettem, és Veletek búcsúztathattam én is az évet, annnak ellenére, hogy nekem ez volt életem legelső terepmocizása.
Idézet
0 #3 Tünde 2015-01-05 17:56
Az pedig, hogy simán ;) abszolváltam a távot, Petinek volt köszönhető (nem csak én, de a motorom is így érezte:) , kinek végig biztonságot nyújtott a jelenléte ( szerencsére Takinak nem mert ellentmondani, és vállalta a ,,felügyeletemet,, ;) .

Bár igyekeztem személyesen is megköszönni, de most itt is, még egyszer, köszönet Mindenkinek, aki az út során segítségemre volt, és akár a türelmével, akár a jótanácsaival, de többnyire azzal, hogy kihámoztak a moci alól ;) , így hozzájárultak ahhoz, hogy végiggurulhattam HÓ-túrát, és belekóstolhattam a terepmotorozás világába! :)
Sanyinak külön hálám, hogy átérezte, hogy már több folyadékot képtelen vagyok a bőrömön át elpárologtatni ( az állvapisilést pedig még nem sikerült készségszinten elsajátítanom ;) , a rajtam észlelhető sártömegtől sem riadt meg :P, és kedvesen felajánlotta a fürdőszobája használatát!
Idézet
0 #2 Tünde 2015-01-05 17:54
Persze köszönet Mindenkinek a jó társaságért!
Végére hagytam a nap legkellemesebb meglepetését, ami az ebéd után várt ránk: Taki, üzenem Édesanyádnak, hogy ilyen eszméletlenül finom sütit régen ettem! és ha másért nem ;) , hát ezért, de biztosan ott leszek a következő HCC-HÓ-n is! :D

Ui.: Ami az indulásnál számomra még elképzelhetetlennek tűnt, hogy ennyi embert hogyan lehet szervezetten, terepen, kulturáltan (+ végig jó hangulatban) eljuttatni A pontból B pontba, az Takinak sikerült! Minden elismerésem!!!
Persze le sem tudná tagadni, hogy Ő is élvezte ... ;) , ahogyan több mint 60 motoros követte Őt erdőn-mezőn, hegyen-völgyön át!!! :D
Idézet
0 #1 Attila 2014-12-25 07:23
Ahogy elnézem, a végén még hó is lesz! :lol:
Idézet

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés