Main menu
Nincsenek események

Itt a tavasz! De legalábbis tegnap 10°C környékét mutatott a hőmérő és már (2015-02-15 vasárnap) sem ígérnek rosszabbat.
Gyorsan végig csörgöm a haverokat - az egyik beteg, a másik megfázott, a harmadiknak darabokba a gépe, a negyedik esküvőre, temetésre, farsangi bulira megy... Ej-ej... mi lesz ebből?

Hát az lett, hogy szombaton a kiscsaláddal  elmentünk autóval a bivalyrezervátumba, majd Kismórágy mellé egy jót barangolni a hegyek közé. Vasárnapra meg a DORT-osok Szeged kerülő terepjárós bulijára készültem. Amikor is eszembe jutott, hogy Vince mindig szóvá teszi, hogy neki csak utólag szólok. Szóltam. Jött. Sőt! Zsoltit is magával hozta.

Így aztán reggel 7-kor már hárman próbáltuk beerőszakolni a kis Mercedes Vito csomagtartójába harmadiknak a kis Suzuki DR250-t. Sikerült. Magam sem hittem volna... más se... ;) Aztán már csak magunkat kellet a nem túl tágas utastérbe bepréselni és uccu! Meg sem álltunk a határig.

Zarándon kellemes időjárás, fagyott talaj, foltokban hóval tarkítva fogadott minket. A déli oldalak teljesen használhatóak voltak, az északiak néhol életveszélyesen csúsztak, de ha nem érte a nap, akkor már-már ott is lehetett szépeket menni.

Kellemesen elfáradtunk, jókat estünk, keltünk... nem részletezném. Sima kis endurós kiruccanás volt.

Köszönet a srácoknak az élményért!

Rövid, vágott videó:

 

A hosszabbért és a képekért klikk a Bővebben gombra!

Hosszabb, vágatlan videó:

 

Képek: