Main menu
Nincsenek események

Egyenlőre még csak a kiírás és a képek vannak meg... de lesz itt még élménybeszámoló és videó is. Gyere vissza pár nap múlva!

 

Videó:

Előzmények

A www.tenere.hu oldalán volt olvasható a kiírás.

Szezon Előtti Hidegindító Party!

(H.I.P)

 

2016.április.8-10.

Mezőberény, Tessedik Sámuel tér 2.

 Koordináta (google):46.827313, 21.035085

http://mezoberenyszallas.hu/

 

 

 

Igen belevágunk újra!

Most átgondoltuk az előző két év tapasztalatait  és módosítottunk kicsit az időponton meg erősítést kértünk a hátországból!

 

 

10 kérdés és 10 válasz a bizonytalankodóknak:

 

 

  1. Miért nem a megszokott március 15-i hétvége, hiszen az most 5 napos hosszú hétvége lesz?

- Azért mert az elmúlt évek tapasztalata alapján március 15 körül mindig extra sz.r idő szokott lenni, így szívnak a messziről jövők és nuku közös motorozás! Illetve gondolunk a családosokra is, hiszen a Zasszony/barátnő(gyerek, nagypapa, kutya, macska, stb..) már réges-régen kinézte, hogy hová kell ekkor VELÜK menned és így a hidegindítóra biztosan nem tudnál jönni!  

 

      2. Miért április 8-10?

 

- Azért, mert kell egy kis idő, a hosszú hétvégés dorbézolás után, hogy testileg és lelkileg regenerálódhass, mert ez is ütős kis party lesz ám!!! Illetve remélhetőleg az időjárás is kedvezően alakul a GRANDIÓZUS terveinkhez!

 

      3. Mire számíthatok?

 

- Jó hangulatra és lehetőleg egy péntek estig elkövetett érkezésre! Szombaton aztán megkapjátok, amit az új szervezéssegítő társunk Skalp kitervelt azoknak a „bolondoknak” akik éreztek magukban kellő elszántságot és eljöttek! Este laza szocializálódás (kaja) szabadon, de tervezve van némi szellemi táplálék is!

 

      4. Mi ez a szombati hacacáré?

 

- Azt NEM árulhatom el, mert különben Skalpnak meg kellene öljön!!!

(Flúgos futam Skalp módra, pontos kiírás márciusban)

Ha eljössz, akkor úgyis megtudod, ha nem, akkor meg úgysem érint a dolog! Ami biztos, hogy szombat reggeltől du. 4-5-körülig fog tartani a dolog. 2-3 fős csapatok + 1 db GPS + 1 db fényképezőgép kell a csapaton belül. (bocsika én is ennyit tudok)

 

      5. Mivel jöjjek?

 

- Bármivel! Még Skalp szombati ármánykodásában is részt lehet venni akár Deauville-el vagy robogóval is!!! Azonban, ha „szenvedő alany” akarsz lenni, akkor a Deauville nem a legjobb választás! A szívás tetszőlegesen választható ki mennyire perverz és mint engedélyez a GPS számára. A legperverzebbek a légvonalat használhatják vagy a „csak földút” tiltást, de aki nem akar off-road menni annak minden feladat aszfalton is megközelíthető. Ha bevállalod az off- roadot a kiemelt sárvédő nem kötelező, de akinek lenti van vagy van a sárvédője alatt a telók között áthidalás, az feltétlenül hozzon magával sárpiszkáló vasat és szerszámot, hogy a berakódott sárvédőjét a dágvány közepén leszerelhesse és bevághassa az árokba! A bütykös gumi opcionális, mindenki egyéni perverzió alapján dönt. Jól jöhet még valami kötél vagy előre rendszeresített kapaszkodó a mocin a sárban előrecincáláshoz, na meg a kitartás!!!

 

       6. Milyen a szállás?

 

-  2-8 ágyas teljesen rendezett, zuhanyzós szobák a mezőberényi Piknik Parkban. A fenti linken mindenki megtekintheti.(1 éjszaka 4000 HUF/fő, 2 éjszaka 3700HUF/fő)

    Ha nagyon gatya lesz az idő, akkor vár minket Békés, Gyoma, Csaba vagy Gyula fürdője ott ki-ki kénye-kedve szerint kényeztetheti reumás tagjait.

 

       7. Hogyan foglaljak?

 

- Jelentkezni a Ténérés Indexes fórumon lehet, ahogy tavaly is. Vagy acsoklacikukacfreemail.hu-n, ha nem tudod magadat az indexre felhekkelni!

 

      8. Mi lesz a kaja?

 

- Pénteken a hagyományokhoz híven MI szervezzük meg a kaját. Reménykedünk a korán érkezők hathatós segítségében (ivás, kukta munka) és a főzőmestert is(Peti barátomat) beszerveztem már! Szombaton a reggeli főleg hozott anyagból, de addig még kitalálunk valamit. Napközben a „Flúgos futam” alatt mindenki talált és fellelt anyagból maga oldja meg az esti közösködésig a kajálást!

 

     9. Eljöhetek-e mert Africás/BMW-s/BIG-s/KTM-s/robogós/mopedes vagyok?

 

- Igen! Igen! Igen! Nem márkatalit, hanem jó arcoknak jó bulit szeretnénk szervezni a motoros szervezet igazi hidegindítására a vasaknak és motorosaiknak (máj és agysejteknek is) egyaránt!

 

     10. Miért Mezőberény?

 

- A válasz egyszerű: CSAK!!!

 

:-)

 

 

 

----------CsLacc & Skalp---------

 

Képek

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés