Main menu
Nincsenek események

Vince ígért élménybeszámolót... remélem, nem feledi. ;)
(2017-11-04)

És Vince nem feledte... ;)

Íme:

"Nem rossz a jó DR!!!!!!

Viszonylag jóllakottan érkeztünk haza az előző héten, mivel megettük Zaránd összes perecét és buktáját.  A frissen vásárolt DR 350 is jól vizsgázott, ugyan ha indít olyan mint egy T 34 es röffenne, viszont a motorhangját egy herélt szúnyoghoz tudnám  hasonlítani.
Tehát nagy kedve volt vezérünknek Takinak egy újabb motorozáshoz, mivel jó ismerősei is ezen a hétvégén Zaránd hegyeit faragták. Ez valójában egy csapat volt, de mára már kinőttük Gábor kis buszát.
Élünkön Takival Dr 350, Zsolti az Exc 400 al, Gábor a vagy indul vagy nem Yamaha Wr 450 nel, és Én az Exc 525 harckocsival. A terep sokkal jobb volt mint előző héten, de így is értek minket meglepetések, ugyanis az egyre vastagabb avar alatt nem ritka a nedves fa. Ilyenkor két variáció van az olyan képzett motorosnak mint mi. Vagy benyeli a kormányt, vagy csak leszúrja. Hát akadt bőven mind a kettőből.
A campingi találka elmaradt, viszont az erdőben összefutott a két csapat.  Hisztis kolléga hűtőjéből kilógott egy  faág, ezért kicsit kedvetlen volt az arca, de egyébként örült mindenki mindenkinek. Nekem a fejidomom széttört, mikor keménykedtem az egyik tölgyesben, ezért időben szerettünk volna visszaérkezni. Ez sikerült is.
Várom a jövő pénteket, mert akkor dől el, hogy játszik a jövő szombat vagy sem."