Main menu
Közeledő eseményeink közül kettő, többi az eseménynaptárban:
HCC HÓ 2019 (2019. Dec. 28. - 2019. Dec. 28.)

Résztvevők:

Taki: örökzöld DR 350
Robi: Karcmentes, tükrös, indexes Exc 400
Vince: Hol super, hol endúró Exc 525

 

Kedden még senkinek semmihez nem volt kedve. Mivel Takival telefonon nem lehet értekezni még tőmondatban sem, ami korábban még ment, így maradt az SMS írás. Holnap 7 kor nálad, írtam. Jött is a válasz két óra múlva: OK.

Kiértünk időben.  Az idő jónak ígérkezett, így vezérünk fölhúzta az endúrós rövidújas pólóját. Így vágtunk neki a világosi várnak toronyirányt. Az első métereken legeltem egyet a köveken. Eszembe jutott első közös szöcsketúránk (már idejére sem emléxem), ahol itt kellett 500 m megtétele után haza mennem, mivel a dörzinek kilyukadt a fékcsöve egy ugyanilyen bukfenc kapcsán.

Hegyen-völgyön zakatoltunk, na nem vonattal, hanem a 15 és 30 év közötti technikáinkkal. A sokadik Taki bukfencnél, amit nem esésnek, hanem inkább gurulásnak minősítenék, mivel ilyen testalkattal (széle-hossza-egy) inkább így jellemeznék, megbeszéltük, hogy nem a DR önsúlyával, hanem az összsúlyával van a baj. Hiszen ha egy T-34 es seggére ráülne Taki-doki, annak is elkönnyülne az eleje. És bizony elkönnyült elsővel nehéz kanyarodni. (Amúgy csak megjegyzem: összesen kétszer estem el, de mivel annyira ritkán szoktam, így a kívülállónak ez is nagyon-nagyon soknak tűnhetett - taki)

Történt közben, hogy elveszítettük Robit. Ebben az évben én ilyen fóbiában szenvedek, mivel 4 hónappal ezelőtt ugyanitt két kollégát elveszítettünk, és azóta nincs beszélő viszony. Na, itt hál istennek nem ez történt, csak Robira rájött a has-mas, és ezt a medvék és madarak társaságában szereti lebonyolítani. Megírtuk a legközelebbi kocsma helyét sms-ben, és ott újra találkoztunk is.

A szaporodó esőfelhők nyomása alatt következett Casoja, majd a leggyorsabbon haza. Kicsit porolt 3.-nak, de érkezésünkkor a légutakból a sarat, otthon meg a légszűrőről a port kimostam.

A kérdés még fúrja az oldalam: Ha Gábor után megyek, fele annyit sem tudok abszolválni, mint ha Taki mögött muzsikálok. Pedig az útvonal ugyanaz. A kérdésre Taki sem tudta a választ. És ha Ő nem tudja, akkor nincs is.

Vince