×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló enduro/2013-07-14 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

×

Figyelmeztetés

JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/js/jcomments-v2.3.js?v=12
JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/libraries/joomlatune/ajax.js?v=4
Main menu
Közeledő eseményeink közül kettő, többi az eseménynaptárban:
Bálnatúra (2019. Jul. 13. - 2019. Jul. 19.)
Közeledő eseményeink közül kettő, többi az eseménynaptárban:
Erdélyi MopedTúra (2019. Jul. 27. - 2019. Aug. 1.)

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló enduro/2013-07-14 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

Lassacskán hagyománynak tekintendő, hogy a www.takacsek.hu oldal szervezésében azok számára, akik az élménybeszámolóink, videóink alapján kedvet kaptak egy kis közös erdélyi endurózásra. Szóval azon kevesek számára leszervezünk egy három napos, majdnem önköltséges endurós túrát a kedvenc területeinkre. Ezek a túrák nem túl nehezek, nem igazán a hárdozásról szólnak - leginkább ismerkedésre, kedvcsinálásra, csapatépítésnek szánjuk őket és természetesen nem utolsó sorban eme csodálatos tájak megtekintésére.
Idén az első ilyen szöcsketúrára az elmúlt hétvégén került sor. Mivel a túl nagy csapat túl nagy gond, ezért 10 főben maximáltuk a jelentkezők számát és mivel ehhez 3 kísérő (egy az autót viszi és az ellátást segíti és ketten magát a túrát koordinálják) – tehát már így is 12 enduróra kellett számítani.
Sokan kételkednek abban, hogy egy ilyen „szedett-vetett” társasággal lehet-e egyáltalán terepen együtt mozogni. Ez tényleg egy elég nehéz kérdés, de mivel elő túrákra és felmérésekre se módunk, se időnk nincs – és valahogy kedvünk sem… Így a magam részéről abban bíztam, hogy a régebbi túrák beszámolói, videói alapján a jelentkezőkben kialakulhat egy olyan kép a rájuk várható kihívásokról, amit egy egészséges önértékeléssel megspékelve mégis csak használható társaság fog összeverbuválódni. Most mondhatjátok, hogy naiv vagyok (vagy hülye), de szerencsére idén is egy nagyon kellemes és kellően bevállalós brigád foglalta le már indulás előtt jó pár hónappal a férőhelyeket. Sajnos Rogi barátunk (DR250) műszaki problémára hivatkozva az utolsó pillanatban lemondta, de a váró listáról könnyedén betöltöttük az így szabadon maradt férőhelyet és egy kicsit talán a hiánya miatt kialakult emocionális űrt is. Ádám már hetek óta azon rágódott, hogy hogyan fogja a honda 250-es 2t enduróját a Ford Mondeo csomagterébe betuszkolni, hogy egyedül oldja meg a szállítást (mert ugye nálunk telt ház volt). Persze ez nem ilyen egyszerű, mert a túra nem csillagtúra és a starthely és a célhely között aszfalton a legrövidebb utat választva is 150 km lett volna még. Szóval Ádám örömmel ugrott be Rogi helyére.


Két kocsival, fulladásig megpakolva értünk ki a starthelyre. Az indulás előtti tájékoztató levelezésünknek (is) köszönhetően nagyon fegyelmezetten csomagolt a társaság, így maximum félórás rákészüléssel már mindenki türelmetlenül várta a start pisztoly dörrenését.
És 10:05-kor elindultunk.


Hogy ezek után mi történt?

Kérjük a résztvevőket, hogy pár mondatban elégítsék ki a kíváncsi olvasó közönséget! Élménybeszámolókat, képeket  az rhz kukac freemail pont hu címre kérem. Jöhet minden, őszintén – felrakom oszt kész.

 

 

Addig is az első nap megvágott videója (sportmotoros szavazatok ide klikk!):

 

Időközben elkészült a 2. nap videója is (a sportmoron ide kérjük a szavazatokat- klikk):

A teljes túrán általam készített fényképek ömlesztve:

{gallery}enduro/2013-07-14{/gallery}

Pálfy Zsolt telefonos képei:

{gallery}enduro/2013-07-14/palfy{/gallery}

Ádám képei:

{gallery}enduro/2013-07-14/adam{/gallery}