Main menu
Nincsenek események

A rendszeres szerdai edzésünk most még a szokottnál is jobb hangulatban telt, ezért gondoltam szentelek neki egy cikket.

 

A jó hangulat legfőbb alapja az volt, hogy a hétfői heves esőzés óta a pálya felszáradt, de épp csak annyira hogy a gumik nagyon jól fogjanak és ne legyen por. Továbbá a csapat is bővült két új taggal. Ezúton is üdvözlöm köreinkben Albertet és Bencét. Mindketten Beta Techno 250-es triállal motoroznak és nagyon lelkesek!

új tagjaink 

A nap elején a kedden "kipucolt" pályán  (Botond érdeme - köszi!) gyakoroltunk, sűrű fák között kellett nagyon élesen fordulni, néhol kőlapok nehezítették az előrejutást.

alt

Ugyanezen a helyen az árokban is jól lehetett motorozni a jó tapadási viszonyoknak köszönhetően. Később egy szintén újonnan kitisztított lejtős helyen gyakoroltuk hogy kell rakni a hátulját.

Megunva a gyakorolgatást Botondban feltámadt a versenyszellem és javasolta hogy jelöljünk ki egy pályát. A nagy létszámra és a különböző tudásszintre tekintettel rögtön két nehézségi fokú pályát tábláztunk ki. A kék volt a profi szint, a piros pedig a még nehezebb extrém-hard kategória. alt

Az edzés vége felé még gyakoroltunk néhány újabb elemet, majd fáradtan, de törve nem, hazaindultunk.

Íme az összefoglaló videó: