Warning: fopen(templates/meet_gavern/bootstrap/output/bootstrap.css): failed to open stream: No such file or directory in /home/takacsek/public_html/libraries/src/Filesystem/File.php on line 345
2012-es évadzáró triáltúra
Main menu
Nincsenek események

Hát idén nem jött össze.

Már mint a többieknek. Szegény Krisztiánnak (Sherco) az előző évadban sorozatosan rakoncántrankodott a térde - idén már nem halogathatta tovább a szalagműtétet. Így most arra gyúr és utána hosszan lábadozik... Sanci (Beta) A melója miatt egyre ritkábban szán időt ránk. A fiatalabbak meg épp elérték azt a kort, amikor a karier alapozás fontosabb... (Ja, hogy teljes legyen a lista: Robi (Pampera) már jó pár éve rokkantság alatt áll - nem is értem, hogy ennek ellenére miért is tud mégis elmenni endurúzni, ha arra szottyan kedve... - és ez még komoly is. Gábor meg (GasGas TXT) vett egy EXC525-öt és mostanában inkább az újdonság varázsának hódol...). Na, szóval a lényeg. annak ellenére, hogy már kb. egy hónapja mindenki tudta, hogy most lesz az évadzáró triál túránk valahogy nem akart összeállni a banda... Még az érdi Laci bá is más elfoglaltságra hívatkozva kimentette magát. Szóval itt álltunk a négy napos hosszúhétvégén ketten Bocival és kénytelenek voltunk tudomásul venni, hogy idén szar van a palacsintában.

De ha már így magunkra maradtunk, akkor legalább az időjárás legyen már kegyes! Addig addig nézegettük a köpönyeg.hu előrejelzéseit, amíg csak sikerült az állandó esőzésben egy két napos, verőfényes, túrázásra alkalmas időt kiszúrnunk. Szombat-vasárnap.

Mentünk, láttunk és egy nagyon jót motoroztunk.

Elkészült a teljes verzió is:

Egy kis ízelítő a túrából:

Motor mentés: