×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló trial/2013-07-14 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

×

Figyelmeztetés

JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/js/jcomments-v2.3.js?v=12
JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/libraries/joomlatune/ajax.js?v=4
Main menu
Nincsenek események

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló trial/2013-07-14 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

Cs. Barnabás élménybeszámolója:

Már régóta terveztük hogy elmegyünk Csehországba a triál vbre. Péntek reggel elköszöntünk Atilláéktól akik endúrozni mentek a Padisra. Mi, Apa, Anya, Benedek és én autóval és utánfutóval indultunk a hosszú útra. Délután 3-kor végre Csehországba értünk és egy áfonyás fenyőerdőbe megálltunk, de a szúnyogok azonnal szétcsipkedtek. Öt körül megérkeztünk egy tó parti kempingbe. Benedek azonnal vízibiciklizni akart. Szerencsére elvittük a triálbiciklimet, így én még lefekvés előtt felderítettem a környéket.Másnap korán reggel indultunk a depóba. A Montesa kamion mellet ki volt állítva két új 260-as trial motor. Szívesen mentem volna velük egy kicsit. Miután megnéztük a versenyzők táborát, elindultunk az erdőbe ahol edzettek a versenyzők nagy köveken motorozva. Apának Warenghien, nekem Bou és Tarres motorozása tetszett a legjobban. A segítők kövekkel csiszolták a nagyobb sziklákat hogy jobban tapadjon a motorok gumija. Mindenki MICHELIN gumival ment. Hatalmas gázt adtak minden nagy ugrás előtt. Ritkán hibáztak, de senki nem dühöngött ha valami sokadjára próbálva sem sikerült. A versenyzők vídámak voltak, senkin sem látszott hogy elfáradt volna. Az ebédet a tesóm csinálta, hamburgert sütött egy tábori gázpalackon. Délután a depóban izgalmas dolgokat láttunk: néhányan holtponton túl egykerekeztek, egy sercos fiú ugyan ezt próbálgatta csak elsőkeréken és hátrafelé!!!!!!!! Izgatottan vártam a vasárnapi versenyt.

 A versenyen készül videó:


Apa többször mondta hogy kíváncsi lesz az új nonstop szabályra. Az egyes szekció könnyű volt itt mindenki nullást kapott. A kettes pályán Fujinami egy nagyot esett, pedig sokáig beszélgették Bouval hogy merre menjenek a kövek között. Egyre nehezültek a pályák, de úgy tűnt senkit nem zavar az új szabály. A nyolcas szekcióban kormánynál szűkebb fák között kellett felugrani nagyon magas sziklákra. Raga néhány pontal nyert Bou előtt. A junior versenyzők is szépen motoroztak. Jó volt. Reméljük hogy jövőre is lessz triál vb a közelünkben. Apa megígérte hogy oda már viszünk motort, mint mikor Krisztiánnal és Sanyival Olaszországban voltunk.

És a képek:

{gallery}trial/2013-07-14{/gallery}

 

További, mások által készített videók: