×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló trial/2013-08-25 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

×

Figyelmeztetés

JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/js/jcomments-v2.3.js?v=12
JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/libraries/joomlatune/ajax.js?v=4
Main menu
Nincsenek események

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló trial/2013-08-25 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

 Barni élménybeszámolója:

Régóta beszéltük,hogy elmegyünk triálozni a romániai hegyvidékre.Én Nógrádsipeken motoroztam eddig hegyen egy keveset, mert az ottani túrán szakadt az eső. Ezért izgultam hogy milyen lesz az idő, és hogy milyen lesz a terep. Reggel 7 órára mentünk Krisztiánhoz, negyed 10 kor már a vár melletti hegy lábánál voltunk.

Apa ment elöl, utána én és Krisztián. Krisztián kicsit lemaradt mert por volt a várhoz vezető ösvényen. A várból egy kiszáradt patakvölgybe gurultunk le, itt találkoztunk a szegedi endúrósokkal. Egy nevezetes on-off nevű hegyi feljárót és a patakmedret motoroztuk egy rövid ideig. Délre egy nagy kőbányába értünk,és ott ebédeltünk. Délután egy másik völgyben szlalomoztunk a patakmederben, jó volt. Amikor megálltunk mindig hallottuk hogy valaki kétütemű motort zúgat a közelünkben. Délután 5 óra körül elindultunk az autó felé. Néhány kisebb eséstől eltekintve igazán jót triáloztunk. A vissza úton már a következő túrát tervezgettük, meg hogy hol és hogyan kellene a többnapos szezonzárót megtartni.

 

{gallery}trial/2013-08-25{/gallery}