Main menu
Nincsenek események

Tartalomjegyzék

Skalp szerint

Pisti eldőlt kb. 5-tel az agyagoson még pénteken a Béli gerincen, mindentől kb 15km-nyi sárra. A nővérének alul maradt a lába (doboz sajnos nem volt), eltörött a lába szára, mindkét csont. 2 ember lement a faluba terepjáróért, majd utánaküldtem még 2-őt, mert 3 órát vártunk és semmi. Aztán megjöttek mind, hoztak egy román Vitarást (Taki mit is hozhatott volna) és az levitte a sebesültet, Csók és Miska lemotorozott velük, hogy segítsenek átemelni. Csók Laci felesége meg közben elindult kocsival Csabáról Deznára, ahol is átpakolták Pisti nővérét a terepjáróból. (Itt megfogadtam magamban, hogy ez volt az utolsó, de már nem biztos...)

Mi közben elindultunk a sáron tovább, mert kezdett ránksötétedni. Csók és Miska meg utánunk jött a hegyet megkerülve aszfalton, miután hazaindították a kocsit. A péntek délutáni program ugrott, eset fél 9-re értünk a szállásra, ahol örömködve fogadtak, hogy most állhatnak neki 10 flekkent kisütni. A hét további része többnyire sarazással és hegymászással telt, de ezt én nem fogom dicsérni. A többiek majd mondják..

Galád egyszerűbb történet, lemotorozott Veszprémből, hogy éjszaka ne hagyja Hufit aludni. Aztán nem jött velünk sehova, aludt tovább, majd szeretkező párokat kukkolt a vízesésnél. Aztán evett velünk és megint nem hagyta Hufit aludni. Aztán megint nem jött velünk, aztán hazament. Élni tudni kell...

Teljes videó (kb. 408 MB és 35 perc): 

{flv}stories/kobor/2010/taki/kobor2010{/flv}