Main menu
Nincsenek események

Négy napos hétvége... és még csak a felén vagyunk túl.

Szombaton legurultuk a közkívánatra leszervezett I. Őszi mopedrally-t... Ennek az összefogalaló videóját láthatjuk itt alant (de a felvétel egy elég kemény 2 km-es szakaszon készült, így túl nagy következtetéseket ne vonj le belőle!).

 Aztán ma kipihenve a tegnapi napot - ami elég nevetségesnek tűnik, de bizony izomlázam lett a sok-sok robogózástól, mert bizony a tereprobogózás megkívánta az álló helyzetet, amit nem volt túl könnyű kivitelezni ezen a gépezeten. Így a kényelmetlen testhelyzet, kellemetlen izomlázzal jár...

 

Szóval leginkább ejtőztem, meg néha a gyerekekre néztem - altattam, etettem... apukát tetettem... Ennek a végereménye:

 Mi lesz holnap? Na, ez majd kiderül mondjuk holnap...

Na, kiderült...

Olyan sok túralehetőség volt, hogy végül nem mentem sehova... Reggeli után előszedtem a triál mocimat, ami az előző túra miatt még mindig tiszta kosz volt és egy kemény félórás küzdelemmel sikerült úgy, ahogy letakarítani. S ha már így benne voltam, akkor elővettem a kis dr-t is - de az titsztának tűnt. Na, de ha már így elővettem, akkor megmotoroztattam vele a picúrokat és menetközben Peti fiam ellen meg merénylet tervet eszeltem ki...

Hazaérve elmagyaráztam neki a kuplungozás lényegét, majd megnéztük, hogy biztonságosan leér-e a lába a mociról... Na, a lényeg a lényeg: Petinek most már elég jól megy az elindulás, a megállás és bizony már akár kettesbe is hajlandó felváltani. (Azért ezt holnap nem ártana még egy kicsit gyakorolni).

És már el is múlt a délelőtt.

Így aztán gyorsan átvittem a Piaggio Free-t Robihoz, hogy nézze meg mitől merült le az aksim a Mopedrally végére... Megnézte - kukás. S miközben ott beszélgettünk bejött Gábor barátomtól egy hívás... endurózásra meghívás - kihívás, így aztán hazaérve átvedlettem endurósba és már is a határba talált minket a nap. Úgy terveztünk, hogy délutánra, hazafelé benézünk Bociékhoz a triálpályára is, de úgy bekavarodtunk, hogy amikorra kiértünk a pályára már csak a szikkadó motornyomokat találtuk ott. Mindenesetre a gurulás jól sikerült. ;)

Hát ennyi... És holnap? ... Mit tudom én...