×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló enduro/2011-03-26 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

×

Figyelmeztetés

JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/js/jcomments-v2.3.js?v=12
JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/libraries/joomlatune/ajax.js?v=4
Main menu
Nincsenek események

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló enduro/2011-03-26 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

 Egyre nehezebben tudjuk összerántani a szokásos gárdát, így mostanában gyakran kellett félig üres kocsival kiruccanunk - így aztán Bocival kénytelenk voltunk tagtoborzót tartani.... persze ennek sem lett semmi eredménye. Ismét csak a régi ismerősök jöttek el. Kivéve Fefe Orosházáról, akivel már párszor összefutottunk a hegyekbe, de egy köszönésen kívül más nem nagyon hangzott el - na, ő ennek a honlapnak a gyümölcseként vette fel velünk a kapcsolatot és jelezte, hogy szívesen benézne egy-két gurulásunkra, mert a helyi csapattal egyre nehezebben tud közös gurulást szervezni. Első invitálsáomra jött (pedig este 8 körül szoltam neki, hogy reggel 7-kor start...), példás.

A beígért esőzések, lehülések miatt igyekeztünk a szombati napból kicsavarni a legtöbbet... Laza bemelegítéssel kezdtünk. Ébresztőnek felfutottunk a világosi várhoz, majd képbekerülési céllal a vár alatt nekifutottunk egy kicsit még sarasabb meredélynek... Lassan ébredeztünk, de aztán szépen összerázódott a banda.

 

SDI szokásához híven kicsit lagymatagon kezdte a napot, de aztán csak sikerült előcsalogatnia az exc-ből az ördögöket... majd ismét szokásához híven egyszercsak elvágólagosan elfogyott az ereje - mondjuk szerencsére pont akkor, amikor kezdtünk hazafelé fordulni...

Fefén látszott, hogy nagyobb tempóhoz van szokva... neki eleinte biztos fura volt az általunk endurózásnak nevezett bóklászás. Mert mi igazából kirándulgatni szokunk motorokkal és csak úgy mellékesen nem kerüljük ki az akadályokat. Szegény EC300-nak nem nagyon volt lehetősége egy rendes leöblítésre, de a sokadik patakvölgyes átkelésnél már Fefe arcát is a mosoly uralta... Szerintem lesz még ennek folytatása. Jöhet a triál!

Laci bá' tesztelési céllal megkapta a számára hót idegen Pamperát, amit azért minden előnye ellenére is szoknia kell annak, aki csak a hót egyenes nyomvonalat tudja elképzelni előre haladásként... Mindenesetre ismét példásan helyt állt az öreg - szeretnék én 50 felett ilyen kondival bírni.

Boci elég megfontolt nyomvanalat választott, soha nem vállalta túl magát - vigyázott ránk.

Szóval nagyon kellemeset motoroztunk és meglepően sok enduróssal is találkoztunk. Pikk-pakk elszállt a nap - nyakunkon az eső. Irány a kocsi. Kicsit elázva érkeztünk vissza, gyors pakolás, öltözködés és már húztuk is a csíkot hazafelé.

 

Képek:

{gallery}enduro/2011-03-26{/gallery}

Videó:

Hosszabban - részletesebben:

Rövidebben - kivonatoltabban: