Main menu
Nincsenek események

A hagyományokra való tekintettel - most, hogy leesett a hó - úgy döntöttem, hogy ideje lenne újra meglátogatni Robert barátomat, aki a város másik végén lakik. Szerencsére végig tökéletes offroad útvonal visz hozzájuk.

Először az asszony gyerekmentesítési projekt következtében az Opel Frontérával indultam naki az útnak, a csomagtartóban egy quadra szerelhető hótoló lappal, aminek Robi biztos örült volna... A lényeg: Mihálytelek és a röszkei út közötti kb. 7-800m-es összekötő dűlő utat úgy belepte a nagy széllökésektől hajtott hó, hogy egyszercsak azon vettem észre magam, hogy beszeroltunk a két oldalt emelt hófal közé.

Még szerencse, hogy indulás előtt beraktam két hólapátot is... Így is több mint egy órás kemény hóhányással tudtam csak hátrafelé kiszabadulni... Kudarc.

Na, de nem hagytam annyiba a dolgot - akkor nézzük meg motorral is... Ekkor már kamerát is vittem.

 

 

Igazából nem jutottam el Robihoz, de az út nehezén már túl voltam... Mivel nem igazán fűt a fogam ahhoz, hogy az odavivő úton jöjjek majd visszafelé is, ezért úgy döntöttem, hogy hazafelé aszfalton megyek. De mivel csak egy kis nyitott sisakkal voltam felszereltkezve, ezért azunalmasnak igérkező hosszabb összekötő utat kihagytam - inkább féltávról fordultam vissza. Nem volt kedvem kockáztatni egy arcüreggyuladást.