Main menu
Nincsenek események

Olvad a hó... ez nem jó hír. Egy részt a közelgő HCC HÓ-ra már ismét úgy tűnik, hogy el fog tünni az összes fehérség, másrészt meg minden tiszta latyak, sár. Na, mindegy - a múltheti gyenge próbálkozás után úgy döntöttem, hogy most felrakom a koronát a Robilátogatási projektre...

Már a felkészülést is komolyabban vettem: elő készítettem a hidegebb időkre tartogatott maszkomat is + beraktam két aláöltözős kesztyűt. A bélelt nadrágot azért még sem vettem fel - hiszen lesz itt mozgás és ízzadás rendesen. A kedvemet még az sem tudta szegni, hogy kiderült a csízmám még féletelen sem szárad meg az előző akciótól. Így aztán egy proszto utcai speed csízmába vágtam neki az útnak.

Már a bekötő útra ráfordulva éreztem egy kis bizonytalanságot a tapadásba, amikor is a legkisebb gázra elkezdett táncolni a motor hátulja - de hát mire is számíthat az ember: tél van!

Na, nem húzom itt az időt: a lényeg - kb. félóra alatt ázott át teljesen a csízmám, de szerencsére 0°C könyéke lehetett, mert különösebben nem fázott a lábam. Amikor meg már kezdtem kicsit hidegnek érezni az időt, akkor simán letértem az útról egy kis erdőzésre, ahol is a hirtelen kanyarok, a direkt kiszemelt buklik átszelése kellőképen átmelegítette az ember.

Robi jól van - köszöni...

Hazafelé egy-két részen kifejezetten jó tempót sikerült menni - hiába próbáltam győzködni magam, hogy egyedül és az út is csúszós... csak bele-bele kellett marni a gázba...

 

Videó:

Aki nem bírja a hosszú filmeket - azonkak itt egy rövídített a sportmotor.hu-n.

 

A hosszabb videó: