Main menu
Nincsenek események

A kedvesem többször mondta, hogy az év úgy fog eltelni, ahogy az első napja... Így aztán január 1-én megpróbáltam minél többet motorozni. Sajnos egy karbi dugulásnak és az itthon felejtett szerszámkészletnek köszönhetően ennek a kísérletnek az lett a vége, hogy egy yamaha xtz660 hátsó ülésén motorozhattam a legtöbbet. Ezt a csorbát próbáltuk most kiköszörülni.

Gábor (EXC525) mellett Zolika (EXC530) tartott még velünk, aki magával hozta Márkot (EXC 125), aki a videóinkat HD-ben elnézegetve megállapította, hogy nem is olyan nagy dolog az amit csinálunk - jön ő is. Jött... sajnos csak a nap vége felé derült fény erre az előzményre, így a nap elején kifejezetten tekintettel voltunk a lelkivilágára...

Mindenesetre nagyon hamar kiderült, hogy az EXC125 nem igazán erre a használatra való. Majd, amikor Zolika átvette Márktól a kis KTM-et sarkosan voltunk kénytelenek véleményt változtatni. Valami hihetetlen, hogy a rutinos, versenyzői múlttal (sőt: jelennel) bíró ember kezébe milyen kis kezes jószággá vált a kis motor. Zolika mindenütt elment vele és végig vigyorogta a napot. A túra végére meg is született az elhatározás: a következő komolyabb versenyre már csak 2T-vel fog benevezni.

Jót motoroztunk, kellemesen elfáradtunk... tetszett. Ha ilyen lesz az év többi gurulása is, akkor egy kifejezetten jó év elé nézünk.

Videó: