Main menu
Nincsenek események

A szöcskék teleszkópjait nem sikerült a hétvégéig elkészíteni. De mivel Boci és Gerebenics elvtársék (Zolika kíséretében) úgy is mentek, így gondoltam majd velük gurulok én is... Sajnos nem tudtuk megoldani a szállítmányozást.

De mivel a nagy DR még mindig nálam van, nem is volt kérdés, hogy mit teszünk. Egy telefon Gábornak, egy másik Jocinak és már készen is állt a nagy csapat.

Vasárnap a felkelő nap már az úton ért minket. Persze mivel mi is lenni papírkutya, így Aradig utánfutón vittük a túraendurókat - nem akartunk birokra kellni a hajnali minuszokkal. Viszont lepakolás után már kellemes időben vághattunk neki a hegyoldalnak. A sár szinte teljesen eltűnt, kivétel ott, ahol jártunk... a srácok azért egy kategóriával könnyebb motorral jöttek, így udvariasan előre engedtek - mert ugye mindig a leggyöngébbnek kell diktálnia a tempót.

És én diktáltam is - az utakat messze elkerülve, keginkább ösvényeken haladtunk. Sok-sok kalandban volt részünk, sokszor kellett egymásnak segítenünk. Így aztán a napvégére egy nagyon kellemes motorozás után, kicsit elfáradva (már mint a Joci...) tértünk vissza a kocsihoz.