Main menu
Nincsenek események

 Sanyika itt vesztette el szüzességét. A vakszelep hiánya azért rányomta a bélyegét az útra - de ettől függetlenül: kezdések tök jó volt. ;)

 

Nem igazán akart összejönni erre a hétvégére semmilyen gurulás. Végül Robi és Sanyika vállalta az utat, mindketten kísérleti jelleggel. Sanyika kipróbálj az uj Beta Alpját... Robi meg megmutatja, hogy hogyan viselkedik a kis Honda CRF230 a hegyen.
Sanyikát megkértem a motor lecsupaszítására. Mivel elég kopott volt már a hátsó gumija és a hátsó felnibe nem volt vakszelep, így az esés garantált. Volt is belőle rendesen. De dicséretére legyen mondva, még a napvégén is egyedül állította fel a motort. ;)

Amúgy kén nagyobb társasággal is összefutottunk. Mindkettő helyi román legényekből állt, de az egyikbe volt egy magyar származású srác is. Vele beszélgettünk, együtt szidtuk a sarat és a kopott gumikat. ;) Viszont köztük volt egy exc-s, akinek nagyon jó gumija volt - úgy hasított mint az állat. Ebből is látszik, hogy a gumi kurvára döntő motorozásnál. Azt kell, hogy mondjam, hogy sokkal meghatározóbb, mint a rájder... bizony ám...

A másikakkal a nap végén futottunk össze egy sárlavinás hegyoldalon küzdöttek, kb. félig jutva - bár a nehezén már túl. Alig tudtunk elmenni mellettük, de aztán láttuk, hogy a bénázás oka nem a tudás hiánya... és még csak nem is a szarul választott gumi (ami ugye inkább anyagiak kérdése...), hanem az, hogy az egyik endurójuk nem akart beindulni. Visszamentem és segítettem nekik feltolni a dombtetőre. Nem volt igazán rutinos a banda - így a végén már én kormányoztam a motort... ez kell a dagadégomnak. ;)
A dombtetőn összedugtuk a fejünket. Az egyik srác nagyon kicsit beszélt magyarul. Robiról meg kiderült, hogy egész ügyes angolul... szóval elvontattuk őket egy darabon, majd megmutattuk, hogy merre az aszfalt. Aztán mi is húztunk vissza a kocsihoz, mert már kezdett elbukni a nap.

Persze a végén még kerültünk egyet a hegyoldalba, aminek a vég egy kb. 4-5m-es hason csúszás lett... Hiába... aki tud, az tud.

Szép volt, jó volt... köszönjük!