Main menu
Nincsenek események

Nagykoalíció

írta: Vince

Ez itt nem a német kormányválság, csak valami hasonló. Ugyanis mikor már azt hittük, hogy ez a csapat soha nem jön össze, akkor összejött.
Voltak:
- harckocsikkal, Gábor és Vince Ktm Exc 525, Levi  TM 530
- biciklikkel, Robi Gas-gas 280 és Pincés Ktm freeride 250
- kőbaltával, Taki Suzuki Dr 350
Az év utolsó motorozásának indult, ami szerintem lett is.
Kicsit ködben, de viszonylag jó kedvel indult a kiscsapat Szögedről. Bálint nem jött, de beköszöntünk neki Makón. A régi határ üres, így a lendületet csak az aradi útlezárás törte meg, ami fél óra késést eredményezett.
Indultak mocik 10 kor. Valamelyiket indítani elég volt, némelyiket rúgni kellett. 11-ig mintha jeges lett volna az avar teteje, mivel inkább korcsolyáztunk mint motoroztunk. Viszont utána mint a mesében, „jó a sztory, nincs hiszti”  mondaná a kolléga, aki uralja a netet. Annyira belemelegedtünk, hogy kihagytuk a kötelező camping látogatást is. Az idő egyre sürgetet, mivel egyre rövidebbek a napok és lámpája sincs minden endúrósnak. Ha van is, nem mindig működik, illetve csak a szerelőknek nem szokott.
Találkoztunk kollégákkal, akiket én individualistáknak hívok. Hogy miét: mert nem is kell nekik megszólalni és tudom kik. Gondolok én arra, hogy a mai körülmények között, ahol van ki szereti az enduróst, és van ki utálja, olyan spotkipufogókkal közlekednek az erdőben ami még ki is van herélve.
A nagy kérdést még nem fejtettem meg:
Taki  azért jött el most, hogy egész nap a mocsárban fetrengjen mint a varacskos…?
Vagy azért, hogy még ebben az évben ki szeretné mosni az egyenruháját?
Vagy csak szarvasgombát jött keresni? 

 

Vágatlanul - tényleg csak időmilliomosoknak: