Main menu
Nincsenek események

Mondanom sem kell, hogy az utolsó pillanatban mindenki lebetegedett... Volt akit a nátha ütött ki, volt aki inkább a korházba feküdt be egy térdműtétre, vagy csak simán lerokkantak, és voltak olyanok is, akik inkább ebédelni menetek.. Mindenesetre Bocival abba maradtunk, hogy ha ő nem jön, akkor megyek egyedül és ha én nem megyek, akkor ő megy egyedül. Így aztán az indulási szándékomat az sem tudta megingatni, hogy vasárnap hajnali 1-kor arra ébredtem, hogy futnom kellett a hasam után a fürdőszobába. Na, minegy - a lényeg: motorozzunk!

Útközben - a vihar felhőket elnézve - azon tanakodtunk, hogy vajon nagyon fog esni vagy csak kicsit... nagyon lesz, hideg vagy csak kicsit. Mindenesetre amikor megérkeztünk a starthelyre, már konszolidálódni látszott az időjárás. Így aztán én nagy merészen egy pulóverbe indultam (persze azért egy esőkabátot beraktam a hátizsákba). Boci nem akart kockáztatni - kabátba jött. Szidta is magát elégszer ezért a döntésért. Indulásnál derült ki, hogy most fog debütálni Boci és neje új szerzeménye: a montesára szerelhető speciális kis tanktáska, amely arra volt hivatott, hogy levegye a driver hátáról a terhet. Ott kapott helyet a 2 literes pótbenzines flakon, a szerszámkészlet, a pumpa és bizony, ha ügyesen választunk, akkor még egy nagyon vékony esőkabát is... Egy ilyen nekem is kell!!!

 

A hajnali hasmarcs miatt nem kockátzattam, nem ettem egésznap semmit, vízet is csak múdjával - összesen 2 dl-t vittem. Nagyon kellemeset motoroztunk, valami iszonyat jó időt fogtunk ki. Végig sütött a nap, a talaj jól tapadt - kivétel, ahol nem... ;) Boci sem erőltette a speciálokat - tetszett!! Visszamennék.

Mindenesetre azt kénytelen vagyok elismerni, hogy fél kettő körül én vetettem fel, hogy jó lenne már visszafordulni, mert bizony az egésznapos nem evés kicsit kivette belőlem a duracelt. Elfáradtam mint állat...

Ezen túrán teszteltem a kormányra erősített állványomat. Kénytelen vagyok ismét elismerni, hogy ez elégé halott ötlet volt, mert bizony az egyhengeres blokk már közepes gáznál is annyira berozonáltatta a szerkezetett, hogy a képstabilizátor egy halvány halálhörgéssel pikk-pakk feladta a küzdelmet. Használhatatlan anyagot csináltam vele csak.

Képek:

 

Videó hosszabban:

Videó rövidebben: