Main menu
Nincsenek események

Na, túl vagyunk rajta... sajnos nagyon nincs időm ma foglalkozni az élménybeszámolóval - holnap triáltúra és még sok az előkészülendő... De azért annyit had előlegezzek meg, hogy én nagyon jól éreztem magam. Köszönöm minden triálosnak, hogy megtisztelt minket a jelenlétével és külön köszönet a nagyszámú érdeklődőnek! Nagyon örülök, hogy ilyen kis hiresztelésre is ilyen nagyszámú embert sikerült megmozgatnunk...

Az edzés számokban: 6 szekció volt, mindegyiken háromszor kellett végigmenni.  Az így teljesített 18 pályán összeszedett hibapontok alapján lettek értékelve a résztvevők három különböző kategóriában: fehér (kezdő), sárga (haladó) és kék (profi).

Az alábbi táblázatban látható az egyes szekciókon szerzett hibapontok száma:

eredmények

Az általám készített képeket elkezdtem feltölteni...

Addig is nagyon-nagyon-nagyon örülnék neki, hogy egy-két résztvevő írna egy-két gondolatot - akár a résztvevők, akár csak a közönség soraiból az érzéseiről, az élményeiről... és azt elküldené nekem az rhz kukac freemail.hu címre.


Roland Georgieff videója és képei:

 


 

Az eredmény hírdetést követő, levezető, erezd el a hajam - triál-enduró gyorsasági futam, ahol 10 perc alatt a legtöbb kört megtevő motoros nyert. Nehezítésként álló motorral kellett indulni úgy, hogy a motorokat futva kellett megközelíteni. Sajnos így is elégé zsúfolt volt, az amúgy kellő izgalmat nyújtó pálya - előzni alig-alig lehetett. A lemorzsolódás jelentős volt.

A triál-enduró eredménye:

  1. Farkas Attila
  2. Szita Viktor
  3. Lenner Tibor
  4. Csizmazia Botond
  5. Papdi Zsolt

Úgy döntöttünk, hogy a tavaszi triálnapokról készült iszonyatos mennyiségű videó anyagot csak heti rendszerességgel fogjuk tudni feldolgozni, így minden héten meg fogunk jeleníteni egy-egy külön kis cikket egy-egy szekcióról.

A első néhány szekcióról már elkészültek a beszámolók:

I. szekció, II. szekció, III. szekció , IV. szekció, V. szekció, VI. szekció

De amíg erre vártok, addig is fogadjátok szeretettel a másnapi erdélyi túra videóját!

 A kiírásnak megfelelően másnap reggel már a román hegyek közt fogadta a kiscsapatunkat. Ezen szándékukban az sem tudott elhárítani, hogy a többi triálos közül sajnos senki nem tudta vállalni ezt a hosszú utat és hogy az aradi elkerülő úton a frontéra is megmakacsolta magát és ledobta az ékszíját, így egy időre töltés és hűtés nélkül maradtunk...

 


Az eseményen kintlévő profi fotósok által készített képeket itt lehet megtekinteni és ha valamelyikbe nagyon beleszerelmesedsz akkor egy kis anyagi juttatás ellenében megvásárolni. Szeretném már most letisztázni, hogy ehhez nekünk semmi közünk.