Main menu
Nincsenek események

 

Próbáltunk pár embert felhajtani erre a gurulásra, de mindenki megtalálta a kifogást - így már-már mi is elgondolkodtunk azon, hogy miért is ne menjünk ki Romániába egy kis gurulásra... de végül csak úgy döntöttünk, hogy ha el sem indulunk, akkor soha nem fogjuk megtudni, hogy miről maradtunk volna le...

Így aztán felraktuk a két montesát a futóra és már száguldottunk is kefelé. Teljesen meglepődtünk, hogy mennyire gyér volt a forgalom - alig találkoztunk autóval. Mivel semmi normális indokot nem találtunk, így úgy döntöttünk, hogy biztos, hogy a múltheti apátfalvai Hammeres osztrák gázolástól szeppent meg mindenki és inkább otthon maradt. Az biztos, hogy nem ez a mostoha, esős idő volt az ami meghátrálásra bírta a tömeget... áh, az nem lehet.

 

Az aradi elkerülőn úgy suhantunk végig, hogy bizony 9:30-kor az pillanatra beálló esőmentes időben a lepakolt futó mellett öltözködtünk. Persze, hogy esőruhába - hiszen akkora felhőbe voltunk, hogy alig láttunk 10-20m-t. (Ép ezért a GPS-t is bepakoltam... tuti, ami biztos.)

Felérve a hegyoldalba csodálatosan kitisztult az idő - a felhők felett jártunk... így aztán nem is igazán értettük, hogy kb. 5 perc múlva vajon mibők kezdett el szemerkélni az eső?? És ha már elkezdett - abba sem hagyta egészen a távozásunkig...

Na, nem untatlak a részletekkel - hiszen ha az érdekelt volna, akkor úgyis eljöttél volna... Összefoglalom neked pár mondatba: volt itt sáron csúszás keréken, seggen, motoron és motornélkül... volt kicsi esés és nagy esés... volt motor röptetés és boci röptetés. Volt valakivigyemárfelamotoromat.... és volt miafenétkeresek én itt? ... De összeségében buli volt. Iszonyat jót motoroztunk. De kb. délután háromkörülre átázott az esőszerkó is, így nem kozkáztattuk a tüdőgyuszit - szépen visszaaraszoltunk a kocsihoz és kellemesen elfáradva, tökig sárosan hazajöttünk.