×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló trial/2010-05-09 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

×

Figyelmeztetés

JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/js/jcomments-v2.3.js?v=12
JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/libraries/joomlatune/ajax.js?v=4
Main menu
Nincsenek események

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló trial/2010-05-09 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

A szokásos csapattal vágtunk neki most vasárnap a hegyi tiráltúrának. Az időjárás nem sok jóval kecsegtetett, de már nagyon mehetnékünk volt - hiszen az utolsó túra óta már több hét is eltelt.

Szóval reggel természtesen esett - nem baj, a kocsi nem ázik be, erdély meg nincs közel - még akármi is lehet. Pakoltunk, indultunk. Tankolás, kaja - utazás... utazás.

Megérkezés - az eső csak kicsit esett, átöltöztünk és már vágtunk is neki a szokásos hegyi felvezető szakasznak. A triál gumi meglepően jól tapadt a sár ellenére is. Minél fentebb értünk annál nagyobb lett a pára - az eső ruhába izzadtunk mint állat. Levéve meg a fák, bokrok levelein összegyűlt esővíztől pillanatok alatt bőrig áztunk. Próbáltuk a bokrosabb részeket elkerülni, de hát az erdő nem arról híres, hogy nincsennek benne belógó dolgok... Szóval tocsogtunk a víztől, de annyira nehéz terepre tévedtünk, hogy fázni valahogy nem sikerült.

Nagyon ütősre sikerült ez a gurulás is...

Ízelítőnek itt egy video és egy pár kép:

{gallery}trial/2010-05-09{/gallery}